Undrar du om Mandy IPL 2.0 är rätt val för dig? Vi hör dig! En behandling som är så intim och känslig som hårborttagning borde ge dig inget annat än säkerhet.

Oavsett om du redan har en gammal IPL hemma, eller om du är ny på den här fronten, är vi här för att lösa alla dina tvivel om varför den här enheten kommer att göra ditt liv lättare, enklare och bättre!

 

1- UNIK, HÖGKVALITATIV, SKANDINAVISK DESIGN

Det sägs att skandinavisk design strävar efter både funktionell och estetisk kvalitet.

Mandy IPL 2.0 är kärleksbarnet av vår svenska designers kunnande och vår vilja att göra det bättre. Den har utvecklats in-house från grunden och är resultatet av en lång och genomtänkt resa som började med de första skisserna på vårt huvudkontor och ledde till en innovativ och exklusiv IPL-enhet för hemmabruk. Det var ingen lätt utmaning: att leverera den snyggaste IPL-enheten på marknaden till er, utan att kompromissa med prestanda, kvalitet eller användarvänlighet.

Vår designer har gått på djupet med varje enskild komponent och tog hänsyn till både effektivitetssyfte och estetiska syften. Den nya IPL-apparaten är inte bara smärtfri, säker och lätt att använda. Den uppvisar också en jämn kurvform i likhet med en inbjudande, feminin silhuett. Antingen mörk som natten eller vit som en snöflinga har den en elegant design som förvandlar den senaste skönhetstekniken till en lyxig pryl för ditt hem. Om inte detta vore nog kommer IPL snart att finnas tillgänglig i en blekrosa ton – och du vet att de säger att rosa är säsongens favorit.

Ni talade och vi lyssnade. Med en kundorienterad strategi strävade vi efter att kombinera toppmodern teknik, en vision om prisvärd lyx och din personliga feedback för att göra den förstklassiga hårborttagningsupplevelsen tillgänglig för alla. Men vad exakt är det som är utmärkande med den?

imagen 1

 

 

2- FOKUS PÅ DETALJER FÖR EN OPTIMAL UPPLEVELSE

Perfektion ligger i detaljerna. Det är det som skiljer Mandy IPL 2.0 från andra enheter: den särskilda uppmärksamhet vi har lagt på alla funktioner. Från den ergonomiska formen och de anpassningsbara lägena till den eleganta förpackningen och den välgjorda användarmanualen, allt detta bidrar till att du får den mest sofistikerade behandlingen i dina händer.

Vi har strategiskt inkluderat 5 IPL-intensitetsnivåer och 2 intensitetslägen för att passa dina behov när som helst. Du kan välja det ”manuella” läget för att justera blixtarnas styrka. Detta ger dig chansen att bekanta dig med metoden och gå i din egen takt för att testa hur olika delar av din kropp reagerar på pulsernas värme. Annars gör det automatiska läget det åt dig: den sänder automatiskt ut våglängder med den rekommenderade intensiteten beroende på din hud.

De blixtar som sänds ut är varma, vilket gör att den är allmänt behaglig även för mer känsliga områden och nästan alla hudfärger. Du var orolig för att apparaten skulle bli varm, så vi arbetade på fläkten för att den ska bli starkare för att avleda värme. Tack vare denna optimerade teknik kan Mandy IPL 2.0 hålla sig sval under hela sessionen. Den låga temperaturen möjliggör också en snabbare behandling: det betyder att det tar ännu kortare tid för dig att gå igenom din epilering. Med en hastighet på 1-2 blixtar per sekund kan du behandla hela kroppen på 20 minuter. Visste du att det faktiskt är en av de snabbaste apparaterna på marknaden?

imagen 2

Vår IPL har också utvecklats för att nå alla kroppsdelar lika lätt: det vinklade handtaget gör att du kan hålla apparaten på många olika sätt, och blixtknappen och lägesändringarna är lätta att hitta när du rör dig. Detta ger en friktionsfri och behaglig upplevelse – trevlig även för nybörjare.

Sist men inte minst levereras Mandy IPL 2.0 med en inbyggd sladd (EU-kontakt). Du kanske undrar hur det hjälper mig? Det eliminirear risken att batteriet tar slut mitt under sessionen och lämna dig med ett ben halvt hårigt. Visserligen kan det bli en trend om du är en IT-tjej – men hur mycket enklare blir inte livet när du får oavbruten behandling med högsta kapacitet, hela tiden! Med detta sagt var den viktigaste aspekten Mandy IPL 2.0 att den skulle vara…

 

3- SÄKER OCH ANPASSAD FÖR DIN EGEN KROPP

Vår Mandy IPL 2.0 är säker och smärtfri att använda i ditt hem, den kan användas på ALLA kroppsdelar*, inklusive ansiktet och bikinilinjen. Tekniken som den använder har testats kliniskt och godkänts dermatologiskt av den ledande internationella organisationen ”Skin Health Alliance”. Dessutom arbetar MandySkin endast med material av högsta kvalitet och är CE-certifierad. Detta innebär att du kan släppa loss din inre estetiker då du vet om att den är 100 % tillförlitlig. Du kanske till och med får lust att tända några ljus och njuta av en bekymmersfri spasession när du ändå håller på!

Ni frågar alltid om IPL är lämplig för alla hudfärger. Även om den skapades med inkluderande syfte tror vi inte på en metod som passar alla. Varje kropp är annorlunda och reagerar på olika sätt. Det är därför vi har utformat denna IPL så att den kan anpassas till dina egna hudtoner: det ”automatiska läget” kommer med 2 hudtonssensorer som bestämmer den optimala intensitetsnivån för just dig. Allt du behöver göra är att hålla IPL:n mot din hud och starta behandlingen.

Fungerar därför IPL på mörkare hud? Ja, utom för den mörkaste nyansen. Om du har en djupare hudton eller sandfärgad är den här apparaten fortfarande perfekt för dig. Det kan bara ta längre tid att ge synliga resultat, på grund av den ljusbaserade tekniken bakom den, som riktar sig mot hårsäckarna eftersom den skiljer dem från derma. Om du fortfarande undrar ”vilken hudton har jag?” kan du alltid hitta en tydlig tabell på vår FAQ-sida, eller fråga vårt team, som alltid är öppet för att guida dig.

*Exklusive intima områden och runt ögonen.

 

4- TILLVERKAD MED HÄNSYN TILL MILJÖN

Vi är ett skönhetsmärke som bryr oss om miljön, och vi vet att du också bryr dig om miljön. Redan från början ville vi ha en minimerad inverkan på vår miljö och minska vårt koldioxidavtryck. Detta ledde till att vi använde material som gjuten sockerrörs- och bambumassa, för att våra förpackningar ska vara 100 % förnybara, återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara. För att uppnå den vita färgen på lådan valde vi också att inte använda något blekmedel alls. The cherry on top: förpackningen är tänkt att fungera som ett stativ för produkten.

imagen 3

På så sätt fortsätter den att tillföra värde under produktens hela livstid, i stället för att slängas. Men det är inte allt. En person som rakar sig dagligen använder i genomsnitt 40-50 engångsrakhyvlar per år, dvs. över 2 400 under en livstid[1]. Vaxremsor står för en stor mängd pappers och plastavfall. I stället är vår IPL-enhet utformad för att hålla över tid, vilket är den större källan till hållbarhet. Med en lamprörslivslängd på 300 000 blixtar kommer du att kunna ha den igång i +10 år, och då … kommer alla dina oönskade hårstrån att vara borta sedan länge.

 

5- BEKVÄMT FÖR DIN TID… OCH DIN PLÅNBOK

Förutom att Mandy IPL 2.0 är miljövänlig är den tids- och kostnadseffektiv, eftersom den gör det möjligt att bli av med den oönskade hårväxten inom loppet av några månader. Detta innebär att du kan säga adjö till oändliga besök på salongen och de fruktade rakningssessionerna varannan dag. Med lite underhåll och med hjälp av samma apparat som du redan har i lådan kommer du att ha en långvarig hårlös hud utan extra kostnad. Kom ihåg att den har över 10 års livslängd – den kommer praktiskt taget att bli en medlem av din familj!

Ni frågar oss ofta: ”Kan jag använda IPL varje vecka? Hur många gånger i veckan?” Det är inte bara det du kan, utan du bör också använda den en gång i veckan under de första tre månaderna. Om du följer det rekommenderade behandlingsförloppet kommer du att börja se resultat redan efter 4 behandlingar… och vid din 12:e behandling kommer alla dina oönskade hårstrån att vara borta. Återigen, inte alla hudtoner och hårfärger har samma respons, så tänk på att tiderna kan variera något.

Sammantaget krävs det inga matematiska färdigheter för att förstå nyttan av en engångsinvestering i Mandy IPL 2.0 i jämförelse med andra metoder för hårborttagning

 

Avslutningsvis…

Vi spenderar i genomsnitt 72 dagar på att raka våra ben under en livstid – det är 1728 timmar. Vi tillbringar också otaliga minuter i livet för att vi har svårt att bestämma oss, tex om vi ska hänga på sista minuten planen att dra till stranden, eller om den där klädseln passar ikväll eller om den är för avslöjande. Vi tycker att du ska kunna välja vad du vill dela med dig av om dig själv och inte behöva bära något som begränsar dig om det är något du inte önskar.

Med Mandy IPL 2.0 kan du själv bestämma när du vill stoppa din hårväxt och ägna din tid åt det som är viktigare för dig. Så om vi gav dig chansen att spara tid och fortfarande också ha en slät, hårlös och strålande hud… skulle du inte ta den?

 

Text skriven av Lucia Leoni Amat