Slik får du en sommerlook hele året med Mandy TanMist!

How to get a summer look all year round with Mandy TanMist!

Det er ingen tvil om at livet er rett og slett bedre om sommeren. Dager blir lengre, luften lukter solkrem, du kan spise is til frokost... og huden din har den ubesværede, glødende brunfargen!

Så snart høsten kommer, sitter vi igjen med blek hud og grå himmel. Men vi har den hemmelige oppskriften for å få den feriebrune til å vare litt lenger, og vi vil gjerne dele den med deg.

Her er noen enkle trinn for å oppnå det solkyssede utseendet året rundt:

Sikt mot en glødende, naturlig brunfarge

Glem tangerine foundation, bronsepulver eller selvbruningssprayer som er tatt rett ut av en Halloween-film. En rask løsning er bare bra for en kort periode. En kveld på byen kan hjelpe deg midlertidig over din eks eller glemme det problemet på jobben, men det varer ikke i lengden. Du bør rette deg mot røttene for å utløse din elskede sommerorganiske brunfarge.

Vår Mandy Tanmist er en sprayformel som gradvis gir deg en jevn bronsefarge uten flekker eller klissete følelse, når den interagerer med huden din... akkurat som den du får når du soler deg. Teknologien bak den er basert på en aktiv brunfargingsingrediens kalt "dihydroxyacetone" eller DHA, den mest avantgarde-komponenten i bruningssammensetninger. Når den påføres proteinene (keratinene) i de øverste lagene av epidermis, utløser den en reaksjon der huden din blir mørkere til du får den ønskede fargen.

Den aktiverer rett og slett en naturlig prosess, så det er en ikke-invasiv behandling.

Forberedelse med hudpleie og eksfoliering

Du kan alltid påføre en selvbruningsspray mens du er på farten, men vårt proffe tips når det gjelder å maksimere effekten av en feilfri falsk bronsefarge, er å ha en ren, frisk hud før påføring av produktet!

Bruk av hudpleieprodukter som Mandy VibraCleanse eller Mandy Dermabrasion vil hjelpe deg med å ha en klar lerret, som selvbruningen vil bli bedre absorbert på, og forhindre urenheter i å forstyrre det jevne utseendet vi ønsker å oppnå.

Når du har det rensede lerretet, kan du påføre dine soltåge-ekspressdråper på huden din på få sekunder og se resultatene på mindre enn 1 times tid! Vår TanMist er optimalisert for rask absorpsjon, så du vil se hvordan den raskt tørker og begynner å gi resultater uten å etterlate seg klissete følelse.

Tilpass brunfargen til DIN hud

Vi har dekket dette om og om igjen, men vi er ikke redd for å gjenta det: hver hud er forskjellig! Når du selvbruner, bør du velge en spraytan: de er enklere å bruke og å eksperimentere med. Tillat deg selv tiden til å oppdage hvordan forskjellige brunfargetoner påvirker pH-verdien din, og hvilken som er den som tilpasser seg best til den sommerorganiske brune fargen du ønsker å oppnå.

Det er en annen grunn til at vi elsker denne selvbruningssprayen med vann hos MandySkin. Dampeteknologien den bruker, lar deg regulere brunfargens grad selv mens du påfører formelen på huden din. Du vil se hvordan huden gradvis blir mer solbrun og være i stand til å vurdere, over tid, mengden produkt som gir deg det ønskede resultatet.

Det ekstra: den kan fylles med 3 fargeintensiteter avhengig av behovene til hudfargen din og den ønskede tonen - enten lys, medium eller mørk. Du kan alltid bestille en annen fylling her.

Nær din hud med mineraler og vitaminer

Du kjenner det ordspråket som sier at din indre skjønnhet gjenspeiles på utsiden? Det fungerer på samme måte for din brunfarge! Du bør ta vare på huden din med næringsstoffer for å holde den hydrert, da fuktighet forlenger holdbarheten til behandlingen. Dette vil hjelpe deg ikke bare med at formelen skal feste seg bedre til huden din, men også med å oppnå den ubesværede gløden som kommer fra sunn hud!

Ingen bekymringer, du trenger ikke å øke ditt daglige inntak av frukt for å få en feilfri "falsk" tan: vår Mandy Tanmist er allerede rik på mineraler og vitaminer som forbedrer behandlingens fordeler for å ta vare på huden din utover bare utseendet.

Det er ikke alt: den flytende formelen inneholder også aloe vera for helbredende egenskaper. Visste du at denne planten har antibakterielle, antivirale og antiseptiske kvaliteter? Derfor vil du, mens du får den misunnelsesverdige glødende fargen, samtidig forhindre fremveksten av infeksjoner, kløe og rødhet og bidra til å kurere eksisterende sår som solbrenthet.

Som om det ikke var nok, er dette en solbrunende vannspray. Så ubetydelig som vann høres ut, forhindrer det sprayen i å tørke ut huden for å gi deg den glatte, fuktige teksturen.

Gå utover bare utseendet: bring tilbake sommerduften

Sommerbrunfargen er ikke bare en farge, det er en følelse. Lukk øynene og tenk på de endeløse dagene på stranden: du vil høre bølgenes lyder, sandens varme og drikkenes kulde for å hjelpe deg med å holde tritt med varmen.

På MandySkin mestret vi sommeren og jobbet hardt for at vår TanMist etterlot seg den forfriskende duften av kokosnøtt for en 360º opplevelse av sommeren i en flaske! Aromaen er subtil nok til ikke å være overveldende, men vil likevel gi deg den feriefølelsen du lengter etter i de kalde vinterdagene.

Uansett hva du gjør, må du beskytte deg selv mot solen

Nummer 1-regelen å følge hvis du vil få brunfarge: unngå direkte solpåvirkning. Vi vet, det høres ut som en spøk, men det er visdom i de ordene. Når mødrene våre pleide å advare oss om å beskytte oss mot for mange timer i solen, var de på noe: over 80% av aldringen av huden skyldes sollyset, uten å nevne det utvalget av hudrelaterte problemer det kan føre til.

Med det i tankene, husk å bruke solkrem daglig, og velg trygge og sunne alternativer som Mandy TanMist - det perfekte alternativet for å oppnå de samme resultatene uten faktisk å være under UV-stråler.

Nå har vi avslørt alle våre hemmelige tips for å få en feilfri gylden glød uten å flytte hjemmefra.

Kort sagt er det en enkel måte å ta alle disse trinnene samtidig: ved å bruke en øyeblikkelig sol-selvbruner som vår Mandy TanMist. Sunn for huden din, ansvarlig med miljøet, tilpassbar til dine behov og rask med resultatene: det er den perfekte solbrunedispenseren for å få den lette, forfriskende, glødende sommerbrunen hele året!

Tekst skrevet av Lucia Amat