Lurer du på om Mandy IPL 2.0 er det rette valget for deg? Vi hører deg. En behandling som er så intim og delikat som hårfjerning, bør ikke gi deg annet enn visshet.

Enten du allerede hadde en gammel IPL hjemme, eller du er ny i denne avdelingen, er vi her for å løse alle dine tvil om hvorfor dette apparatet vil gjøre livet ditt enklere, lettere, bedre… og ja, til og med lenger!

 

1- UNIK, HØY KVALITET, SKANDINAVISK DESIGN

Det sier seg selv at skandinavisk design forfølger både funksjonell og estetisk fortreffelighet.

Mandy IPL 2.0 er kjærlighetsbarnet til vår svenske designers kunnskap og vår vilje til å gjøre det bedre. Den er utviklet internt fra bunnen av, og er et resultat av en lang, gjennomtenkt reise som startet med de første skissene i hovedkvarteret vårt og førte til et innovativt og eksklusivt epileringshåndsett for hjemmebruk. Det var ingen enkel utfordring: å levere den peneste IPL-enheten på markedet til deg, uten å gå på akkord med ytelse, kvalitet eller brukervennlighet.

Vår designer gikk dypt inn i hver enkelt komponent, og tok hensyn til både estetiske- og effektivitetsformål. Ikke bare er nye IPL smertefri, trygg og enkel å bruke. Den har også en jevn kurveform i form av en innbydende, feminin silhuett. Enten mørk som natten, eller hvit som et snøfnugg, har den en elegant design som gjør den nyeste skjønnhetsteknologien til et luksuriøst apparat til hjemmet ditt. Som om ikke dette var nok, vil IPL snart være tilgjengelig i en lys rosefarge – og du vet de sier rosa er sesongens favoritt.

Du snakket og vi lyttet. Med en tilnærming der kundene står først, jobbet vi med å kombinere topp moderne teknologi, en visjon for rimelig luksus og din personlige tilbakemelding for å gjøre den førsteklasses hårfjerningsopplevelsen tilgjengelig for alle. Men hva er egentlig særpreget ved det?

imagen 1

 

 

2- OPPMERKSOMHET PÅ DETALJER FOR OPTIMAL OPPLEVELSE

Fullkommenhet ligger i detaljene. Det er det som skiller Mandy IPL 2.0 fra andre apparater: den spesielle oppmerksomheten vi viet alle funksjonene. Fra den ergonomiske formen og justerbare modusene, til elegant emballasje og veldesignet brukerhåndbok, legger den mest sofistikerte behandlingen i dine hender.

Vi inkluderte strategisk 5 IPL-intensitetsnivåer og 2 intensitetsmoduser for å passe dine behov til enhver tid. Du kan velge «manuell» modus for å justere styrken på blinkene. Dette gir deg anledning til å sette deg inn i metoden, gå i ditt eget tempo i å teste hvordan ulike deler av kroppen reagerer på varmen i pulsene. Ellers vil «auto» -modusen gjøre det for deg: den vil automatisk sende ut bølgelengder med anbefalt intensitet i henhold til huden din.

Blinkene som sendes ut er uansett varme, og dermed er det i stor grad behagelig å bruke selv på mer følsomme områder og alle hudfarger. Du var bekymret for at apparatet skulle bli varmt, så vi jobbet med å få viften kraftigere, og la til et hull for varmeavledning. Takket være denne optimaliserte teknologien, kan Mandy IPL 2.0 holde seg kald under hele behandlingen. Denne lave driftstemperaturen muliggjør også en raskere behandling: Dette betyr at det vil ta deg enda mindre tid å gjennomgå epileringen. Med en hastighet på 1-2 blink i sekundet kan du behandle hele kroppen på 20 minutter. Visste du at dette faktisk er et av de raskeste apparatene på markedet?

imagen 2

Vår IPL ble også utviklet for å enkelt nå alle kroppsdelene like enkelt: Med det vinklede håndtaket kan du holde apparatet på mange forskjellige måter, og blitsknappen og modusendringene er lett tilgjengelige etter hvert som du beveger deg videre. Dette gir en friksjonsfri og behagelig opplevelse – hyggelig selv for nybegynnere.

Sist, men ikke minst, kommer Mandy IPL 2.0 med en innebygd strømledning (EU-plugg). Du lurer kanskje på hvordan dette kan hjelpe meg? Den overvinner ulempen ved å gå tom for batteri midt i behandlingen, og etterlater deg med ett ben halvbarbert. Riktignok kunne det blitt en trend hvis du var en IT-jente – men hvor mye enklere blir ikke livet når du får uavbrutt behandling på høyeste kapasitet, hele tiden! Når det er sagt, var det viktigste aspektet vi tok opp at IPL skulle være…

 

3- TRYGG OG SKREDDERSYDD TIL DIN EGEN KROPP

Vår Mandy IPL 2.0 er trygg og smertefri å bruke hjemme – og den kan brukes på ALLE kroppsdeler*,  inkludert ansiktet og bikinilinjen. Teknologien den bruker er klinisk testet og dermatologisk godkjent av den ledende internasjonale organisasjonen «Skin Health Alliance». Dessuten fungerer MandySkin bare med materialer av høyeste kvalitet og er CE-sertifisert. Dette betyr at du kan slippe løs din indre estetiker med vissheten om at den er 100 % pålitelig. Du kan til og med tenne noen stearinlys og nyte en bekymringsfri spa-økt, mens du er i gang!

Dere spør alltid om IPL er egnet for alle hudfarger. Selv om den ble utviklet med inkludering i tankene, tror vi ikke på en metode som passer alle. Hver kropp er forskjellig og reagerer forskjellig. Derfor har vi designet denne IPL-en for å skreddersy den til dine egne hudfarger: Den «automatiske modusen»  kommer med 2 hudtone-sensorer som bestemmer det optimale intensitetsnivået spesielt for deg. Alt du trenger å gjøre er å holde IPL mot huden din og starte behandlingen.

Derfor, virker IPL på mørkere hud? Ja, bortsett fra den mørkeste tonen. Hvis du har brun hud eller sandfarget hud, er dette apparatet fortsatt perfekt for deg. Det kan bare ta lengre tid å produsere synlige resultater, på grunn av den lysbaserte teknologien bak det, som retter seg mot hårsekkene når det skiller dem fra derma. Skulle du fortsatt lure på «hvilken hudtone har jeg?», kan du alltid finne et tydelig diagram på vår FAQ-side, eller spørre teamet vårt, som alltid er åpent for å veilede deg.

*Unntatt intime områder og rundt øynene.

 

4 – LAGET MED OMTANKE FOR MILJØET

Vi er et omsorgsfullt skjønnhetsmerke, og vi vet at du også bryr deg. Helt fra starten ønsket vi å ha en positiv innvirkning på miljøet og redusere karbonavtrykket. Dette førte til at vi brukte materialer som støpt sukkerrør og bambusmasse, for at emballasjen vår skulle være 100 % fornybar, resirkulerbar og biologisk nedbrytbar. For å oppnå den hvite fargen på boksen, valgte vi også å ikke bruke blekemiddel i det hele tatt. Kirsebæret på toppen: emballasjen er ment å fungere som et stativ for produktet. På denne måten øker den verdien gjennom hele produktets levetid, i stedet for å bli kastet.

imagen 3

Men det er ikke alt. En person som barberer seg daglig, bruker i gjennomsnittet 40 til 50 engangshøvler i året, det vil si over 2400 i løpet av livet [1]. Voksstrimler står for en hensynsløs mengde papir- og plastavfall. Istedenfor er vårt IPL-apparat designet for å vare lenge, noe som er den største kilden til bærekraft. Med lampens levetid på 300 000 blink, vil du kunne bruke den i +10 år, og da… vil alt uønsket hår være borte for lenge siden.

 

5- PRAKTISK FOR TIDSBRUKEN… OG LOMMEBOKEN!

Bortsett fra å være miljøansvarlig, er Mandy IPL 2.0 tids- og kostnadseffektiv, da du kan bli kvitt det uønskede dunet for godt i løpet av noen måneder. Dette innebærer at du kan ta farvel med endeløse besøk i salongen, og de fryktede barberingsøktene annenhver dag. Med lite vedlikehold ved hjelp av den samme apparatet du allerede har i skuffen din, vil du få langvarig hårløs hud uten ekstra kostnader. Husk at den har over 10 års levetid – den vil praktisk talt bli et medlem av familien din!

Du spør oss ofte: «Kan jeg bruke IPL hver uke? Hvor mange ganger i uken?» Ikke bare kan du det, men du bør også bruke det en gang i uken de første tre månedene. Hvis du følger den anbefalte behandlingsforløpet, vil du begynne å se resultater etter bare 4 behandlinger… og ved den 12. behandlingen, vil alt uønsket hår være borte. Igjen, ikke alle hudtoner og hårfarger har samme respons, så husk at tiden tar kan variere litt.

Samlet sett kreves det ikke matematiske ferdigheter for å forstå fordelene ved en engangsinvestering i Mandy IPL 2.0, sammenlignet med andre metoder for hårfjerning.

 

For å konkludere…

Vi bruker 72 dager på å barbere beina i løpet av livet – det er 1728 timer. Vi bruker også uendelig med tid på å bestemme oss for om vi skal dra på den strandturen som ble planlagt i siste liten, eller om det antrekket ser bra ut på oss, fordi det er for avslørende. Vi mener at du bør kunne velge hva du ønsker å dele om deg selv, og ikke tåle noe som begrenser deg hvis det er noe du ikke ønsker.

Med Mandy IPL 2.0 kan du bestemme om og når du skal stoppe hårveksten og vie tiden din til det som er viktigst for deg. Så hvis vi ga deg sjansen til å få denne tiden tilbake og fortsatt ha glatt, hårløs, glødende hud… ville du ikke tatt i mot den muligheten?

Tekst skrevet av Lucia Leoni Amat @luciamt